Okategoriserade

Inte de bästa

Har nyss kommit hem från gymmet och sitter just nu i sängen bredvid en irriterad fästman, internet har krånglat hela dagen så både R och jag är ganska irriterade just nu.

Dagen har iallafall gått relativt snabbt och jag hann både städa, vika kläder, diska och bada hundarna innan R kom hem sen när han kom hem så åkte vi till tippen och slängde massa saker och efter de köpte vi mat och idag fick det bli Donken till kvällsmat och jag kände att de kanske inte var de bästa att äta innan gymmet för jag hade verkligen ingen energi när ja väl skulle gå men till gymmet gick jag iallafall och nu taggar ja redan inför imorgon då ja ska upp kl 5 och gå direkt dit igen.

Nu ska jag duscha sen så ska ja slänga iordning lite mat sen blir de sängen och godnatt för min del.