Okategoriserade

Tack åter igen

Klockan är någon minut över halv elva och jag ska strax äta lite lunch, dock kan jag inte bestämma mig om jag ska göra någonting här hemma eller om ja ska beställa hem nå sallad eller nå.

Igår var N här och vi hade lite mys med film, pizza och dricka och efter det så gav jag henne hennes julklapp så hon drog med mig hem till sig och gav mig min julklapp¨ också och av henne fick jag detta super fina armband! Så himla fint! Är så oerhört fint och ja ville bara börja gråta när ja såg de, är så himla glad över att jag har N i mitt liv och jag kommer aldrig lämna hennes sida, älskar henne så oerhört mycket och jag är skyldig henne mer än bara min vänskap, allt som hon har gjort för mig, funnits där för mig genom dom jobbiga månaderna som jag gått igenom så mycket skit och verkligen överöst mig med positiv energi och alltid stöttat mig, tack N för allt, du är verkligen bäst<3