Okategoriserade

En liten bebis

Klockan är några minuter över 6 och jag har nyss vart ute med vovvarna och sitter just nu med Hero i famnen här framför datorn, det har vart en ganska kladdig natt för min del, Hero har vart lös i magen under natten och gjort ifrån sig 3 gånger inomhus och 2 gånger utomhus men som tur är så har jag köpt ett jätte bra medel som tar bort all lukt.

Det ‘r verkligen helt sjukt men jag är redan så oerhört fäst vid honom, kanske inte så konstigt kolla bara på honom haha nä men iallafall, ja känner liksom att vi har ett band mellan varandra redan precis som jag kände mellan Lotus och mig när vi fick hem henne, så känns de mellan mig och Hero.

Men så idag då, idag vet jag inte riktigt vad som kommer hända, jag skulle behöva gå iväg till gymmet men eftersom att Robin sover fortfarande så vill jag inte gå och lämna Hero ensam så det får nog bli senare jag gör det, skulle även behöva åka till Västerås och köpa hundmat och även häftmassa till Heros öron så dom vippar och inte står så ska ja hitta nå bra spraybalsam till honom, äsch vi får se helt enkelt hur dagen utspelar sig, kanske inte ens blir nå Västerås de får vi se, nu ska jag iallafall äta lite frukost, puss<3