Okategoriserade

,,,,

Godmorgon!

Hoppas ni har en bättre morgon än vad jag har denna onsdag för jag har verkligen ingen bra morgon, började med att a vaknade tjugo i 6 av att Hero pep ifrån sin inhägnad och när jag kolla in i den så såg jag att han hade haft diarré och gjort ifrån sig överallt så de var bara upp o torka och sedan svabba golvet, gjorde även matlåda till R och körde iväg honom till jobbet sen tog ja ut Lotus o Mira på en sväng, när ja kom in sen så märker ja att leverpastejen som stod på bänken i köket när jag gick inte står kvar där längre så jag kollar runt i köket och i matsalsdelen så står Krut o käkar ut burken och ja ser även att han har drällt över hela golvet så de var bara till att börja svabba där inne också så som sagt, inte en sån kul morgon.

Nu ska jag ge Hero sin frulle sen ta ut honom o efter de ska ja vika lite tvätt och kolla på skam.