Okategoriserade

Från min snap+ ingen lust

Godmorgon på er!

Sitter just nu här framför datorn och försöker få liv i mig själv, jag har inte sovit så mycket inatt men jag måste vara vaken för jag har tvättid nu fram till halv tolv, dock så har jag bokat imorgon också så jag hinner tvätta då också men de skulle vara riktigt skönt o få de gjort idag.

Igår så hann jag inte skriva så mycket, hade fullt upp nästintill hela dagen från de att jag vaknade till de att ja gick o la mig, var ju som sagt hundvakt fram till kl 4 och efter det var jag iväg och handlade sen senare på kvällen var det gymmet som gällde och ja körde ett riktigt mördarpass för benen så lite senare idag kommer jag nog inte kunna gå haha.

Men nu så ska jag iallafall gå ner i tvättstugan sen ska jag göra iordning en tallrik med frukt och sedan äta det samtidigt som jag kollar på skam.<3