Okategoriserade

Dom kan inte sjunka lägre i mina ögon

Är så fruktansvärt less om en inte annat förbannad just nu, fick se min mammas dödsannons idag i tidningen, för dom av er som inte vet så gick min adoptivmor nyligen bort i cancer och det tog väldigt hårt på mig och på det så var inte mina systrar dom snällaste mot mig mot slutet vilket gjorde att jag drog mig ifrån allting då jag behövde tid för mig själv att få sörja.

Idag när ja nu läste dödsannonsen så trodde jag ju naturligtvis att jag skulle stå med i den men icke, den/dom som skrivit dödsannonsen hade bara skrivit med mina systrar och deras familjer men inte mig, hur lågt kan man sjunka egentligen?? Min adoptivmor har ändå varit min mor i över 20 år och jag har älskat henne som om hon var min riktiga mamma och bara för att ja tagit avstånd från allt så skriver dom inte med mig, tycker det är äckligt hur dom beter sig mot mig och just nu tycker jag bara det är rätt åt dom om karma hälsar på dom.