Okategoriserade

Mensvärk delux

Ligger isängen just nu bredvid R och ska strax till o sova, har haft en ganska jobbig kväll men sån mensvärk att jag knappt kunnat stå upp.

Vi var iallafall iväg till Västerås när R kom hem men det blev ingenting köpt för jag hittade ingenting så vi åkte hem helt tomhänta men inte är ja ledsen för de, när vi sen kom hem så gick jag och la mig och vid klockan 9 vaknade jag igen och då hade jag sån knip i magen så att tårarna rann och eftersom att vi inte hade ätit någonting så åkte vi till McDonalds och köpte lite mat sen åkte vi hem och käkade, jag åt dock bara 4 nuggets men drack en stor cola till det.
När jag sen hade ätit klart så gav R mig 2 stycken alvedon sen skicka han in mig i duschen, jag brukar alltid ta mig en varm dusch när jag har såhär ont och det hjälpte faktiskt, så när jag duschat klart så borsta jag tänderna, tog ut vovvarna och nu ligger jag här i sängen.