Okategoriserade

Gymmet+ sent inlägg

Har inte haft så mycket tid till att skriva nu på kvällen då jag har haft fullt upp, drog iväg till gymmet vid kl halv 10 och körde ett helkroppspass och sen efter det så var det bara hem och duscha, äta lite mat, laga matlåda till R, städa upp i köket och ta ut vovvarna så inte förns nu har jag tid att skriva haha.

Träningspasset ikväll gick iallafall bra, hade inte gymmat på 3 dagar så det kändes skönt att få ur sig lite energi, hade dock inte alls lust att gå ikväll men efter att jag sprungit på löpbandet i 15 minuter så kände jag mig mycket piggare och redo för ett hårt pass och när jag kom hem igen var jag verkligen nöjd över att jag tog mig iväg och även att jag orkade.

Nu ska jag kolla youtube tills jag blir trött sen ska jag sova, imorgon ska jag vara hundvakt och så ska jag och N ut och gå.<3