Okategoriserade

Drick!

​Godmorgon på er alla underbara!

Hoppas ni är pigga och redo för att ta er igenom denna tisdag, själv så sitter jag just nu här med huvudvärk och ska snart klä på mig och göra mig redo för dagen.

Idag ska jag på möte sen ska jag skicka iväg lite mejl, ska även ringa till Agria för igår fick jag registreringsbeviset på Hero för Skk så jag måste ringa till Agria för att kunna slutföra hans försäkring, tror de var delen för avelsförsäkran som jag var tvungen att ha hans registreringsnummer till eller nå sånt, sen så är jag ju hundvakt så jag ska väl bara vara hemma resten av dagen och sen blir det gymmet senare ikväll.

Tänkte dela med mig lite av några anledningar till varför det egentligen är så viktigt att dricka mycket vatten när man tränar och vill hålla sig ”fitt’ har fått lite frågor om jag kunde beskriva varför just jag tycker det är så viktigt att dricka mycket vatten så jag tänkte radda upp lite punkter här nu för er.

1. Det hjälper dig att gå ner i vikt.

2. Återfuktar huden.

3. Du ökar din ämnesomsättning.

4. Det ger dig energi.

5. Det ger dig ett friskt hjärta.

¨6. Det minskar riskerna för cancer.

7. Rensar kroppen på giftiga ämnen.

8.Minskar riskerna för sjukdomar.

9. Minskar risken för njursten.

10. Det gör att hår, hud och naglar mår bättre och även gör att det växer snabbare.