Okategoriserade

Tvättmaskin hiss eller diss?

Sitter just nu och försöker få lite inspo till att städa, är så fruktansvärt smutsigt här hemma, det är inte stökigt utan det är smutsigt så jag ska se vad jag kan göra hade jag tänkt så vi kan få ett rent golv åtminstone men det är inte så jäkla lätt nu eftersom att vi dels har 2 stora hundar här hemma+ våra 3 små sen så drar dom med sig massa smuts in hela tiden och nu när det är snö ute så är det ännu värre för då blir det blött på golven också ”suck”.

Robin och jag eller snarare jag tappade tålamodet igår då Hero en en gång kissade i sängen och eftersom att vi bor i lägenhet så måste ju vi boka tvättstuga när vi ska tvätta och det finns nästan aldrig tid när jag vill tvätta så igår så sa ja de till Robin att på fredag så åker vi och köper en tvättmaskin för då slipper jag boka tvättstuga hela tiden och då slipper vi ha massa tvätt hela tiden för då kan jag tvätta när fan jag vill haha, vad tycker ni om att ha egen tvättmaskin ni som har det? Är det värt att köpa en?