Okategoriserade

Storbråk och mordhot

Klockan är några minuter över 12 och jag ska snart ta mig lite lunch hade jag tänkt, vet dock inte riktigt vad jag ska äta för igår när jag skulle handla så hade dom ingenting av det jag behöver till mina måltider, varken banan eller vindruvor så jag får se vad jag ska ta, får väl laga ihop bönpasta med lax annars haha, standard.

Tänkte kolla lite mer er om ni har följt storbråket mellan Jockiboi och hans bror Christofer, det är tydligen världens storbråk mellan dom där till o me mordhot är inblandat, jag har setat hela förmiddagen och kollat på både videor och snaps från båda två och jag älskar det, ni får kalla mig elak nu men jag älskar det bara, tycker det är så jäkla kul att sitta o kolla på men samtidigt så tycker jag ju att det är så synd också att dom ska hålla på att bråka men nog om det nu.

Nu ska jag som sagt försöka göra iordning nå lunch.