Okategoriserade

Aldrig vila

Är hemma efter kvällen gympass och sitter just nu i duschen och försöker varva ner lite, har vat en kväll full med händelser och nu är det skönt att vara hemma.

Vi var iväg till Västerås här på kvällen och käkade på Jensen tillsammans med Robin och hans familj för att fira hans pappa som fyllde 50 idag, jag åt en burgare men jag orkade inte ens halva burgaren haha så Robin fick äta både sin mat och även min, sen när vi kom hem så byte jag bara om och så gick jag iväg till gymmet och idag vart det rumpa och mage igen och lyckades ven göra en höjning till 38kg när det kom till mage så det vart jag riktigt nöjd över med tanke på att jag knappt orkade 27kg förra veckan.

Nu ska jag duscha klart sen så ska jag kolla lite youtube innan jag ska sova, imorgon ska jag vara med N hela förmiddagen, vi ska gymma och käka frulle på stan sen så ska jag även följa med henne till frisören så de ska bli kul.<3