Okategoriserade

Be proud och var motiverad!

Godmorgon!

Måndag idag och jag har nyss kommit hem från morgonens cardio och armpass, löpte 4km i högt tempo på 20 min och efter de fick de bli armar i 30 min, alltså jag är så jävla stolt över mig själv att jag orkar dra mig iväg till gymmet såhär tidigt och att jag orkar löpa dom där kilometerna även fast jag kanske inte alls har lust till det så pushar jag mig själv och motiveras av dom framsteg jag gör, jag tycker det är ganska viktigt att man ser saker och ting med en posetiv inställning och att man är stolt över det man gör, även fast man kanske inte alltid lyckas över det man sattsar på så ska man vara stolt över att man iallafall försökte och även det med träningen att tänka på att det tar tid att se resultat, man blir inte bodybuilder på en månad och man går inte ner 9 kilo på 2 veckor, träning tar tid och jag tycker det är viktigt att man ska komma ihåg det och att man verkligen fortsätter vara motiverad för jag lovar er, lägger ni ner tid på det så kommer resultaten komma tidsom.

Nu ska jag iallafall duscha sen laga iordning matlåda till R sen ta ut vovvarna sen hoppas ja att mina nya träningsbyxor kommer idag, ni ska bara se dom, sååå snygga men nu blir de duschen så hörs vi sen.❤

Ps va tycker ni om mina nya löparskor som jag fick av R igår?