Okategoriserade

Jag ska bli pt!!

Goooodmorgon på er!!!!

Klockan är snart 9 och jag ska snart bege mig mot gymmet och idag blir det ben och mage sen ska jag till banken och efter det ska jag hem igen.

Igår så hände en rätt sån sjuk sak och det var att jag blev antagen till en pt kurs som börjar den 6e mars, det är en intensivkurs på ca en månad och efter kursen är man en fullfjädrad personlig tränare som är redo för att börja sitt nya yrke.
Denna kurs går jag via intensiv pt och jag har redan fått läsa igenom det vi ska kunna innan kursen startar och jag tycker redan att det verkar helt super.
Kursen som jag ska gå är då på distans så jag kommer kunna göra allting hemifrån vilken känns skönt för då slipper jag åka upp till Stockholm varje helg sen så har vi priset på kursen, i vanliga fall så kostar en pt utbildning via intensiv pt 39,900kr men nu så har dom kampanjpris på sin pt utbildning så just nu kostar det 19,900kr att gå en utbildning hos dom.
Men som sagt då så ser jag verkligen fram emot detta och det ska bli jätte kul, har ju tänkt länge på att jag vill bli detta så nu att det håller på att hända är ju helt otroligt och jag hoppas allting går bra.