Okategoriserade

En helt vanlig jävla måndag,,,,,,, eller?

​Att vakna upp klockan 05,40 på en måndag och inse att man har fått mens är väl ändå den sämsta starten på veckan man kan få, eller?`Iallafall så hände det mig idag när jag vaknade så jag vart ganska less redan från de att jag vaknade idag, att sen R skulle åka iväg till jobbet och att jag var svnhungrig gjorde det inte bättre, blir alltid så ynklig när jag har mens haha.

Så, min plan idag var till en början att jag skulle hålla på här hemma och städa och packa iordning lite men känner just nu att jag inte kommer orka med allting som jag planerat idag pågrund av att jag har så ont av mensen så jag ska väl bara försöka bli av med smärtan på bästa sett sen har jag ett möte klockan 1 som jag måste gå på sen får vi se om ja ens kan ta mig till gymmet ikväll eller om jag ska skippa det idag kanske, var där igår nämligen och körde överkropp så vi får se.

Hoppas iallafall ni alla får en bättre start på veckan.<3