Okategoriserade

Allt jag vill egentligen

Har nyss kommit hem från gymmet och sitter just nu i sängen, dagens 2 pass har gått bra och jag började med löpning imorse och avslutade med överkropp nu på kvällen, känner att jag inte riktigt har den orken i kroppen som jag vill ha pågrund av att jag börjat använda plåster igen och nu när jag inte använt det på flera månader så tar det lite extra på mig eftersom att kroppen inte är van vid hormonerna som plåstret utsöndrar så allt jag vill göra nu egentligen är att sova och äta mat haha.
Annars har min dag varit nästintill som vanligt, var hundvakt idag och passade på att ta en långpromenad i skogen, någonting som kan vara lite klurigt när man har 5 hundar men jag lyckades lista ut ett bra sätt att kunna hålla dom i så dom inte trassla in sig i varandra så det gick bra, sen förutom det så har jag nästan bara tagit det lugnt idag och kollat serier.
Så nu så ska jag bara sova sen imorgon så blir de gymme direkt när ja vaknar kl 5.