Okategoriserade

Anmält honom + liten hundhaul

Godmorgon!

Idag vaknade jag redan vid klockan 5 och var jätte pigg, har vaknat ganska tidigt nu den senaste veckan eftersom att jag sover så mycket, jag går och lägger mig nästan klockan 7 varje kväll för jag är så trött sen så kan jag sova ända tills nästa morgon och jag tycker det är super skönt.

Iallafall så gick jag upp vid 5 imorse och gjorde iordning mat till Robin samt tog en långpromenad med vovvarna sen när R hade åkt till jobbet så gjorde jag mig lite frukost och sen dess har jag bara setat här framför datorn men jag ska snart ta mig någonting att käka igen.

Igår så hände en jätte rolig sak och det var nämligen att jag anmälde Hero till hans första utställning som är i april i Västerås så just nu är det hårdträning för både mig och Hero, dock så är han redan väldigt duktig på att gå fint i koppel och att stå så det är väl lite er träning på mig som kanske behövs, jag är iallafall jätte taggad och tycker att det ska bli svikul! 🙂

Var iväg igår också och köpte lite saker till Hero som han ska ha under utställningen, bland annat en ordentlig bur som han kan vara i under dagen som han kan röra sig i och få vara ifred samt lite borstar, filt, vattenskål, leksak, handduk,bajspåsar, förstahjälpen kitt, jag har dock inte hittat något utställningskoppel till honom som jag velat ha än men vi ska till Västerås imorgon igen så då ska jag in och kolla om jag kan hitta ett sen är ju inte detta det enda vi ska ha med oss men det är några av sakerna iallafall. 🙂