Okategoriserade

Natural Cycles, certifierat preventivmedel

Idag fick jag nog, inga mer hormoner för mig! Jag är så fruktansvärt trött på att använda pplåster och jag vill inte övergå till ppiller heller, jag mår helt enkelt inte bra av det, jag blir svullen, går upp i vikt, huvudvärk, lätt irriterad och typ gråter över allt.

Jag har använt pplåster i 5 års tid och nu här innan jul så gjorde jag ett uppehåll på ca 3 månader och nu för 3 veckor sen så började jag med pplåster igen och jag känner verkligen hur det inte funkar för mig längre, jag får verkligen alla symptomer som man kan få och det suger sååå hårt tycker jag.

Jag har helt enkelt bestämt mig nu för att jag ska kasta plåstrena och börja med Natural cycles för då slipper jag alla hormoner och ja slipper alla andra biverkningar som plåster har och för er som också vill slippa så tycker jag verkligen att ni ska gå in och läsa om Natural cycles för det kanske är något för er me.

Ni hittar deras sida här.

https://www.naturalcycles.com/sv/contraception