Okategoriserade

Min vikt just nu

Gooodmorgon!

Först o främst så vill jag ursäkta för att det bara blev ett inlägg igår men saken var den att jag hade en hel del för mig så bloggandet fick hamna lite åt sidan.

Igår så var jag med N hela förmiddagen, vi lunchade och sen gick vi till Ica Maxi o kollade lite i butikerna där och handlade lite smått o gott, var nästan en månad sen som jag träffade henne sist så det var super kul att äntligen få träffa henne igen.

När R kom hem sen vid klockan 3 så åkte vi iväg till Västerås och tog även med oss Hero för jag skulle köpa ett regntäcke till honom, hittade inget som jag ville ha egentligen men det fick bli ett turkost ifrån Pomppa för 600kr, ingen aning om det är bra men det hoppas jag med tanke på hur dyrt det var, när vi ändå var i Västerås så passade vi även på att springa in på Stadium och där inne hittade jag ett linne ifrån Nike som jag köpte och som jag ska försöka visa er sen.

När vi kom hem igen så käkade vi Max och jag tog en orginalburgare, älskar verkligen den! Sen efter att vi ätit och klockan började närma sig 8 så bytte jag om, tog min PWO, gick till gymmet, körde armar och rygg + mage, gick hem och tog min amino sen var jag done för dagen och sängen kallade.

Nu när jag vaknade klockan 6 imorse så tog jag ut hundarna, fixade matlåda till R och nu så sitter jag här med ett glas vatten och 125g färska hallon som jag ska klämma i mig, vägde mig också imorse och vågen visade exakt 51kg och för att vara ärlig så är jag super nöjd med den vikten.