Okategoriserade

Dom får skylla sig själva

Hej på er!

Ledsen att ja inte bloggar någonting idag men jag och Robin vaknade vid halv 1 och då tog vi oss en promenad och efter det åkte vi och handlade.
Nu har vi nyss ätit lunch/frukost och nu ska vi snart åka ut till sommarstugan med Robins mamma och vovvarna.

Jag fick reda på en sak som händ under natten och det var att 9 män i Köping har förts till sjukhus efter vad som tros vara överdos, männen är alla i 20 års åldern och bärgslagsbladet skriver att om ambulanspersonalen kommit 10 minuter senare hade männen avlidit.
Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att dom här männen får fan skylla sig själva, vilka jävla idioter, helt ärligt, man kan ju inte tro att dom har någonting bakom pannbenet och jag tycker så jävla synd om deras föräldrar och anhöriga, man kan ju bara hoppas att dom hår männen får sig en väckarklocka.