Okategoriserade

Måndag och update på kroppen

Hej på er!

Jag har just nu gjort mig lite lunch som jag nu ska slänga i mig för om 30 minuter ska jag vara på ett möte i 2 timmar.

Idag har jag verkligen varit helt död och råkade sova till klockan tolv, inte alls likt mig att sova så länge men det är för att jag inte vilat ordentligt mellan gympassen, måste bli bättre på det och inte puscha mig själv så hårt varje gång.

Jag trodde att jag hade möte nu vid klockan 1 idag så jag gick och köpte mig en latte och ett paket hallon eftersom att jag inte ätit någonting idag så tänkte jag ta det medans jag var på mötet men så när jag kom fram så fick jag reda på att mötet var klockan 2 så det var bara för mig att gå hem igen, fast det var kanske inte så dumt för då hann jag laga iordning lite riktigt mat istället och det fick bli min favorit,, lax och bönpasta som jag nu ska slänga i mig.

Efter mötet ska jag iallafall bara hem och tvätta och städa lite eftersom att jag inte hunnit med det idag så får ja se om jag och R drar till gymmet ikväll eller inte.