Okategoriserade

Cellprovtagning

Godmorgon på er alla fina!

Robin har just åkt till jobbet och jag ska strax göra mig iordning för dagen, hade tänkt att jag skulle få äta mina hallon till frukost idag som jag köpte igår men nix så blev det inte, dom smakade nämligen hemskt så det var bara till att ksta dom åt skogen så nu måste jag gå och handla när Hemköp öppnar men det gör mig inte så mycket för jag ska ändå till stan då för klockan halv 9 ska jag på så kallad cellprovtagning och om jag ska vara helt ärlig så är jag super nervös inför det.

När jag sen kommer hem så ska jag förhoppningsvis få käka någonting och sen ska jag iväg på möte, vad som mer händer under dagen återstår att se men blir nog som vanligt gymmet ikväll och tror nog att det blir ben ikväll igen, körde det igår men det var inget monsterpass på 2 timmar som jag brukar köra utan det blev ett pass på 30 minuter bara men ibland är det just dom där korta passen som är bäst, man behöver inte köra all in varje dag och eftersom att jag inte har några vilodagar så är det skönt med lite lugnare pass ibland.