Okategoriserade

Mitt morgonhumör

Fy i helvete vilket jävla morgonhumör ja har idag, är så jävla trött och irreterad så det finns ju inte.

Allt började med att jag vaknade flera gånger under natten så jag kände mig ju verkligen utvilad när klockan ringde halv 7, eller? Sen iallafall så masar jag mig upp tillsammans med R och när jag kommer ut till hallen så ser jag att Hero har först tuggat sönder mina skor, mina nya skor, HELT NYA, sen ser jag också att han har vart lös i magen, KUL tänkte jag, riktigt kul och även på allt det så var jag så jävla hungrig så mitt humör var ju verkligen i botten.

Nu så ska jag först o främst ta mig någonting att äta sen ska jag duscha, ska ta en lång varm dusch för jag är ganska stel efter gårdagens pass på gymmet, körde armar, rygg, mage o rumpa igår och ryggen och axlarna är rätt ömma idag.