Okategoriserade

Då far vi mot London+ får se hur han tacklar det

Har helt glömt att berätta för er om en sjukt rolig sak som kommer hända i sommar, jag och Robin ska nämligen åka till London i 3 dagar, vi bokade biljetter redan igår så den 14e juli far vi och stannar till den 17e!

Ser verkligen fram emot att få åka iväg med Robin, känns som att vi måste få komma iväg lite då det har vart rätt mycket den senaste tiden med jobb och stress över olika saker, hoppas bara att vi får fint väder och att man hinner med allt som man vill göra, 3 dagar är egentligen ingenting, speciellt inte om man vill hinna med allting men vi har sagt de att vi får välja några saker som vi vill göra denna gång sen nästa gång vi åker till London så kan vi göra det vi inte hinner med denna gång, vad som är ännu mer spännande är att det är första flygresan för R så de ska bli väldigt intressant o se hur han tacklar att vara i luften, speciellt om det blir turbulens haha. 😛