Okategoriserade

En dag för henne

Godmorgon!

Så var det fredag igen då och jag sitter just nu här i datorstolen med en hängig liten tjej, Lotus har varit så nere nu dom senaste dagarna och hon har inte velat göra någonting så idag ska hon och jag ha en mysdag tillsammans.

Jag har lagt så mycket energi på Hero nu dom senaste dagarna pågrund av tävlingen på söndag så både Mira och Lotur har hamnat lite i skymundan tyvärr, inte något jag precis är stolt över.

Men nog om det, idag så ska jag som sagt försöka vara så mycket med Lotus som jag kan och bara gosa med henne fram till kl 1 för då har jag möte att gå på, efter mötet så hade jag tänkt att hinna med ett cardiopass eller om jag tar det senare ikväll kanske, när R kommer hem ifrån jobbet så ska vi iallafall till Västerås och vad som mer händer under dagen får vi se helt enkelt.