Okategoriserade

Tävlingen+ såklart att just min hund….

Godmorgon!

Idag är det måndag, alltså dagen efter tävlingen och jag ska snart käka lite mat/frukost och sen starta dagen, jag var så oerhört hungrig när Robin hade åkte till jobbet så jag var tvungen att ställa mig och laga lax och bönpasta för vi inte hade någonting annat hemma och jag orkade inte gå och köpa någonting så de fick det blir helt enkelt, tidig lunch.

Men hur gick då tävlingen? Jo det gick helt okej förutom det att domaren sa att han liknade mer en collie än en sheltie pågrund av hans storlek, han är nämligen väldigt stor av sig för att vara 6 månadfer gammal men fick fin kritik annars, såklart att det känns lite surt att just min hund som jag lagt ner så mycket pengar i ska vara för stor, har ju endå lagt 15,000kr på honom och att då se på plats att han nästan är större än andra fullvuxna när han bara är 6 månader gammal är ju inte det roligaste men shit happens right? För mig är han ändå världens bästa.<3

Nu ska jag iallafall käka min mat sen påbörja denna måndag.