Okategoriserade

Dryg pass

Blir ett ganska sent inlägg ikväll, tyvärr men jag har haft lite fullt upp därav detta sena inlägg men iallafall, nu på kvällen så drog jag och R till gymmet och ikväll var det överkropp som gällde och jag kände mig verkligen peppad till en början men sen när vi väl kom till gymmet så liksom försvann all motivation som jag hade byggt upp innan.

Började med att gå i tio minuter på löpbandet (rask takt) och jag kände redan då att dagens pass skulle bli en pina men jag kämpade mig igenom det och nu sitter jag här hemma, nyduschad och ska snart käka lite, vet dock inte riktigt vad jag ska äta för vi köpte hem kebab före gymmet och jag är så fruktansvärt sugen på det men jag har redan ätit det en gång den här veckan så jag borde egentligen göra i ordning lax och bönpasta men det tar ju tid att göra det och jag är ju hungrig nu, sen så är ju kebab super gott haha.