Okategoriserade

Tidig morgon

Godmorgon!

Nu är klockan 5 i 7 och jag har nyss sagt hejdå till R som åkt till jobbet, jag har redan vart vaken i 5 timmar då jag inte kunde sova ordentligt inatt men känner nu hur tröttheten börjar ta in på mig.

Körde lite yoga här nu på morgonen och stretcha ut musklerna i benen och även ryggen med hjälp av min lilla rulle som jag har, vet inte riktigt vad dom kallas så jag kallar det bara för rulle helt enkelt, lättast så haha, tycker att det är så himla skönt att rulla runt på den när man känner sig stel på mornarna när man vaknar och det är super bra dessutom för musklerna att göra detta då det stretchar ut dom ordentligt och får igång blodflödet väldigt bra.

Men vad händer idag då? Jo jag ska först o främst ta en långpromenad med vovvarna så vi kommer ut lite och får röra på oss sen så ska jag tvätta och kanske även gå på möte, vet inte om det var idag eller inte så ska kolla upp det sen senare ikväll blir det gymmet som vanligt.