Okategoriserade

Inget undantag+ var nära på att säga henne ett par sanningens ord

Hej hej hemskt mycket hej!

Jag sitter just nu här vid datorn och har nyss käkat lite lunch och ska strax ta en promenad med vovvarna.

Idag har jag varit på möten och kom hem för cirka en timme sen, jag hann inte äta någon lunch innan mötet så jag var super hungrig när jag kom hem så gjorde mig 2 varma mackor, blir alltid så jäkla grinig när jag är hungrig och idag var inget undantag då jag var nära på att säga ett par sanningens ord till en kärring inne på Hemköp men nu när jag ätit så är jag glad igen.

Idag är det också vilodag från gymmet vilket är skönt för jag är rätt trött i kroppen efter 5 dagar utan vila sen så håller jag dessutom på att få mens och alltid när jag ska få det så har jag som mensvärk i typ 2 dagar innan så jag behöver verkligen låta kroppen vila just nu.

Men nu ska jag iallafall ta en promenad med vovvarna sen slänga in en diskmaskin och ta mig en varm dusch.