Okategoriserade

Revisor+ dejt

Har äntligen kommit hem och ligger just nu i sängen och äter hallon, dagen har varit lång och jag har hunnit med mycket.
Började med att jag och N körde en på en liten dejt idag så vi var först och handlade och sen käka vi Max, efter det så var jag iväg till både optikern då mina glasögon gått sönder och så var jag även in till frissan och bokade in en tid tills imorgon och någonting spm jag är extra glad över med det är att det är min frisör Emma som jag ska till så det ska bli sjukt kul för hon är verkligen super duktig!
Efter att jag vart o bokat in en tid så jade jag ett möte på 40minuter och nu här på kvällen så har jag vart hemma hos en revisor som ska hjälpa mig med lite smått o gott.
så det var min dag och det var faktisk jätte nära att jag gick till gymmet nu när jag kom hem men jag måste hålla mig ett litet tag till känner jag så att jag får bli helt frisk innan jag kommer tillbaka igen, nu ska jag iallafall bara mysa här i sängen sen sätta i min tandblekning innan ja ska sova så får vi se vad som händer imorgon.