Okategoriserade

Knöligt värre

Gooodddmmooorrrgggooonnnnn!

Hoppas allt är bra med er denna soliga fredag, med mig är det bara bra och jag sitter just nu och försöker få tag på Acima för en tidsbokning, det är nämligen så att jag har fått en knöl i nacken och den har börjat göra ont så måste kolla upp va de kan vara men det är nog bara en fettknöl skulle jag tro men inte så kul att ha den då den gör ont.

Fredag idag som sagt och R har åkt på utbildning idag och jag ska städa lite o tvätta fram tills att jag ska iväg till jobbet, idag börjar jag vid kvart i elva igen så får vi se hur länge jag ska gå men det blir nog antagligen till klockan 4 som vanligt, sen är det ju yran här i Köping nu i helgen så ikväll ska R och jag vara med några kompisar och vi ska väl förmodligen dra ut på stan i guess.

Men nu ska jag se vad läkarn säger sen ska ja ta ut vovvarna på en långpromenad.