Okategoriserade

Gör oss redo för morgondagen

Hej på er alla fina!

Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av detta underbara väder, själv så är jag just nu hundvakt och i full färd med att göra mat till mig och R samtidigt som jag även håller på att göra iordning allt inför imorgon då det är dags för Heros 2a utställning och denna gång är det i Kolsva, en positiv sak är att jag inte alls är nå nervös inför morgondagen och jag hoppas verkligen inte att jag blir det heller, jag hatar att vara nervös haha.

Men iallafall, idag är jag som sagt hundvakt då R och A inte är hemma vilket inte gör mig så mycket för då kan jag går runt och pyssla lite här hemma, har hittat en sån sjukt snygg soffgrupp som jag är jätte sugen på att köpa men jag är lite osäker samtidigt för jag vill verkligen inte att Iris eller någon av hundarna ska va i dom isåfall och skita ner dom så jag får se, kanske blir till hösten som vi köper hem det.

Nu ska jag iallafall laga klart maten så hörs vi senare!