Okategoriserade

Utställningsdag

Hej på er!

Jag och Robin har precis kollat på filmen passengers och sitter just nu och kollar på lite youtube, idag var det utställning igen för Hero och denna gång gick det väldigt bra för oss, han fick HP och vann BIR sen kom han 4a i BIG så jag är super nöjd, han fick väldigt fin bedömning också så bättre kunde det ju knappast bli.

När vi kom hem efter utställningen sen så käkade jag och R lite mat och sen tog vi en långpromenad med hundarna, vi var båda ganska trötta eftersom att det var så varmt så det är skönt nu när solen inte är framme längre och det är lite molnigt ute, jag får så fruktansvärt ont i huvudet av för mycket sol.

Ikväll blir det gymmet också och jag måste nog ta det lite lugnt för jag har fått en knuta i nacken som gör så fruktansvärt ont så jag får se vad jag kan göra utan att behöva anstränga nackpartiet allt för mycket men min cardio ska jag iallafall göra.