Okategoriserade

Han gnäller

Godmorgon på er!

Klockan är några minuter över 6 och jag sitter just nu i sängen och har en gnällande sheltie här nedanför mig, varför han gnäller? Ingen aning men han är knäpp så han brukar göra så ibland även fast han inte har någonting att gnälla över.

Idag vart det iallafall en väldigt tidig uppstigning för både mig och R då R ska jobba i Flen idag och var därför tvungen att åka vid tjugo över 5 och själv så var jag så hungrig så jag var tvungen att laga mig lite pasta då vi inte har nå annat hemma i matväg, jag "glömde" närmligen att äta någonting igår efter gymmet och nej man ska inte skippa att äta efter träning så gör inte som mig, jag var bara så trött när jag kom hem så jag duschade bara sen gick jag och la mig.
Träningen just nu går väl helt ok och jag har fått in min cardio nu alla dagar men herregud vad trötta mina ben är just nu, att först jobba hela dagen sen både träna och köra backträning/cardio varje dag känns verkligen, har börjat känna av min rygg också och det är inte bra för ont i ryggen är det sista jag behöver nu och jag har inte tid hos doktorn förens den 29juli men jag tror inte jag kan vänta då länge, speciellt inte nu när jag jobbar, måste få ordning på ryggen nu annars kommer jag slita ut mig totalt efter dessa veckor.