Okategoriserade

Not ok

Morr vad irriterad jag blir på denna dag, kom till jobbet tjugo i elva och får snabbt se att det inte är någon där, inga barn och ingen personal ute som det brukar vara, jag går upp till personalrummet och ringer på utan att någon öppnar, jag väntar kvar i 20 minuter utan att någon kommer, jag ringer utan att få nå svar och går sen hem för att jag tänkte att dom på skolan kanske ringer mig och frågar vart jag är någonstans, nu har det gått snart 2 timmar och tror ni dom har ringt? NOPE.

Tycker det är ganska dålig stil att inte berättar någonting för mig och sen att dom inte svarar när man ringer eller att dom ringer upp när dom vet att man ska jobba…..

Så nu är jag iallafall hemma och har nyss käkat, ska slänga in en tvätt i maskinen och sen så ska jag och vovvarna ta oss en promenad i regnet.