Okategoriserade

Luta dig tillbaka och njut

Godmorgon!

Oj vad länge sen det känns som att det var som jag skrev ett inlägg såhär tidigt på morgonen, det är säkert inte så länge sen men i vanliga fall brukar jag ligga och sova nu så lite konstigt känns det.

Idag är det torsdag igen och näst sista arbetsdagen för denna vecka, jag längtar just nu till helgen, dels för att vi ska till Stockholm på lördag men också för att bara få ta det lugnt utan att ha så mycket att tänka på, jag har märkt nu när jag jobbar hur mycket man börjar uppskatta helgerna och av att bara ta det lugnt, tycker det är så skönt när varken jag eller R måste gå upp ur sängen för att hinna till jobbet och vi bara kan ligga kvar och njuta av morgonen ordentligt tillsammans.

Men som sagt, jobb från elva till 4 och därefter får vi se vad som händer resten av dagen, blir kanske en tripp till Västerås men det återstår att se, nu ska jag iallafall ta mig en kopp te sen kolla på en film.