Okategoriserade

Vår nya valp Nala

Igår var det en spännande dag för oss i familjen Persson/Enoksen då vi åkte över 5 mil för att träffa vår nya uppfödare till nya tillskottet i familjen som ni ser här på bilderna, det är nämligen så att både Mira och Hero ska låtas omplaceras då Mira aldrig slutar med sitt kissande/ markerande inne och Hero tyvärr blivit så stor nu så jag kommer aldrig kunna ha honom till det jag tänkt mig, tanken med Herro var att jag skulle kunna tävla i utställning med honom och att låta honom i framtiden para någon tik då jag är sugen på att starta kennel men då har är så oerhört stor så kommer det inte fungera tyvärr.

Så iallafall så åkte vi och träffade uppfödaren till vår nya lilla plutt, hon heter egentligen Solisweet Love Symphony “Lova” men vi kommer nog kalla henne för Nala och hon var helt underbar, så söt och verkligen supéer härlig, framåt och det första hon gjorde när hon blev utsläppt var att krypa upp i famnen på mig, jag blev kär.
Uppfödaren som heter Maud och hennes man Bosse var också helt fantastiska och man kände verkligen att dom visste vad dom pratade om, verkligen ett super härligt par och det som var extra roligt var att Maud också håller på mycket med utställning med sina hundar.

Så allting slutade iallafall med att vi fick tinga henne och näst nästa vecka ska vi hämta henne.😍