Okategoriserade

Hemma ett tag framöver

Godmorgon.

Ligger just nu i sängen bredvid Mira och bara tar det lugnt, vi fick äntligen hämta hem henne igår och vi var jätte glada att vi äntligen fick göra det men när vi kom till Strömsholm så fick vi inte alls med oss den glada positiva tjejen som vi brukar ha här hemma, hon är väldigt rädd och har fortfarande problem med att gå, är väldigt trött och vill knappt äta.
Så vi fick hem henne iallafall och jag kommer bli hemma ett tag framöver nu på heltid, dels för att jag måste se efter Mira på heltid men sen kommer också Nala nästa vecka som jag måste ta hand om, känner att det är lite mycket nu kanske men det ordnar sig.

Igår så fixade jag och Robin på balkongen genom att köpa nya utemöbler och även nya blommor, vi kände de att vi var tvungna att ha lite annat i tankarna så då passade vi på att fixa lite och snyggt blev de, bilder på det kommer!

Senare på kvällen kom N över och vi hade lite tjejmys, vi satt och snackade och kollade även på film, super mysigt och jag kan inte vara gladare över att jag har henne som bästa vän, finns ingen bättre än henne.❤

Men nu ska jag sätta på en film till mig och Mira sen ska vi bara liggas här och mysa.❤