Okategoriserade

Hela situationen gör mig arg

Gokväll alla underbara, hoppas allt är bra med er!

Jag sitter just nu i sängen och har nyss duschat efter ett 2 timmars pass på gymmet, jag är ganska irriterad just nu och även väldigt ledsen över situationen med Mira, hon har fortfarande ont och är väldigt rädd av sig, blir så jäkla arg och ledsen över det som hänt, dels för att vi kommer få betala massa pengar för hon blev skadad sen att hon nog aldrig mera kommer bli sig lik efter detta, gör mig så arg också för nu pågrund av detta så har vi vart tvungna och ställa in London för nu måste vi lägga pengarna på Mira när det inte ens är vårt fel att hon blev skadad.

Men vi får se hur allting blir, nu ska jag iallafall ta mig någonting att äta sen bara mysa sista kvällen med Hero, han åker nämligen imorgon så måste passa på sista tiden med min prins❤