Okategoriserade

Dom blev sämst+ new in

Alltså förlåt hörrni för världens sämsta bilder men min kamera lever sitt egna lilla liv och ja jag ska hitta en stor spegel till köket, lovar!

Fick hem ett paket idag iallafall från mina älsklingar på Gymshark och denna gång så fick jag hem ett par mjukisbyxor ett par gråa leggings och 3 toppar, det kan vara så att jag visat leggingsarna tidigare men eftersom att jag blivit ett sånt stort fan av dom så fick jag hem ett till par, dock ska ni inte beställa dom som är svarta för dom drar åt sig allt, alltså verkligen allt så enligt mig går dom svarta helt bort tyvärr.

Topparna och mjukisbyxorna däremot har jag aldrig provat förut och det som jag älskar med mjukisarna är att det är hög midja på dom vilket jag tycker är super skönt för jag hatar när byxorna åker ner av att det är för låg midja i dom sen på dom två långärmade topparna så är det som ett snöre längst ner som man kan dra åt så man kan både ha tröjan sittandes lös och ha den sittandes åtdragen, så till det sista och det är en helt vanlig overzise T-shirt med typ världens härligaste material.

Så det var det jag fick hem denna gång, super nöjd!