Okategoriserade

Finns så mycket jag vill göra

Hej!

Sitter just nu och väntar på att min mat ska komma så jag kan käka lite, har inte käkat någonting idag för jag vaknade så sent och jag har haft fullt upp här hemma så jag klickade hem en kycklingtallrik, det har blivit en stor favorit just nu haha.

Jag och vovvarna tog oss lite sovmorgon idag som sagt, Nala väckte oss alla redan vid klockan 5 imorse och slutade inte greja o hålla på förns Robin åkt till jobbet så eftersom att hon väckte mig och jag var tvungen att gå upp redan vid 5 så somnade jag om vid klockan 7 och sov till klockan 10.

Jag har funderat på lite saker som jag skulle vilja göra i livet, det är saker som jag redan imorgon skulle vilja göra och saker som jag vill göra om 10 år, till exempel så vill jag och Robin åka på en road tripp i sommar med hundarna sen så hoppas jag komma in på vård och omsorg i höst så jag får börja plugga till undersköterska och sen också jobba i augusti inom hemtjänsten, i september hoppas jag på att kunna ställa ut Nala för första gången i Uppsala och sen kanske även i Stockholm i december, det är väl lite kortsiktigt vad jag hoppas på att få göra under det som är kvar av 2017 iallafall men om vi tänker några år från nu så skulle jag vilja…

1 Starta kennel.

2 resa.

3 få barn.

4 köpa hus.

5 utbilda mig till pt.

6. starta ett renoveringsprojekt

Listan sträcker sig lång och en del av dessa saker skulle jag som sagt vilja göra redan imorgon men tyvärr så finns inte tiden till det ännu, pengarna finns till allt detta men man måste ha tid till det också ellerhur?

Nu ska jag hur som helst vänta på maten sen kolla lite film och efter det ska jag städa klart och gå o handla.