Okategoriserade

det var min lugna dag de

Hej på er!

Just nu sitter jag här med Nala i knät och har nyss käkat lite lunch, blev en ganska sen lunch idag för jag vaknade sent och har haft fullt upp fram tills nu, tanken idag var att jag skulle ta det lugnt här hemma hela dagen men så blev det nte då Nala inte har en enda tanke på att ta det lugnt, hon har farit fram och tillbaka här under hela förmiddagen och verkade aldrig bli trött än hur mycket jag lekte med henne men så somnade hon i knät på mig tillslut.

Fick hem min nya bikini idag också och jag älskar den! Tycker den är jätte fin och jag längtar tills jag får använda den nu under sommarn, har även fått ett brev hem om att jag har ett paket att hämta ut från Onemorerep men saken är bara det att jag kommer verkligen inte på vad det är jag köpt därifrån så det får väl bli en happy suprise när jag får se vad dom skickat.