Okategoriserade

Jag ska bli undersköterska!

Klockan är just nu tjugo i 2 på natten när jag skriver detta, jag har inte somnat än och min hjärna verkar inte ha planer på att somna på ett bra tag då jag var dum och tog pwo vid klockan 8 och innan de tog jag en kapsel av ripped hardcore och drack en latte så hjärtat och hjärnan har vart på högvarv i tolv timmar nu.

Kvällen har varit bra iallafall och jag har vart iväg och kört ett benpass på gymmet och även fått ett jätte roligt besked, jag ska nämligen börja plugga i höst till undersköterska! Är jätte glad över detta och ser verkligen fram emot det, ska bli kul att komma tillbaka till skolan och få lära sig ett nytt yrke, ett år är utbildningen på så nästa år hoppas jag vara klar och utbildad till undersköterska!

Nu ska jag dock ta och försöka sova så hörs vi senare idag.❤