Okategoriserade

Pigg morgon+ varför jag är ledsen

Godmorgon!

Hoppas allt är bra med er denna soliga fredag, själv så har jag nyss käkat lite kycklingsallad och ska snart bege mig mot gymmet för att löpträna lite.

Jag vaknade redan kvart i 6 imorse för att ta ut hundarna och laga iordning lunch till Robin, tjugo över 6 ungefär kom A hit med sina vovvar som jag också ska ha här idag, egentligen så skulle jag följa med N till Västerås idag men så blev det inte utan nu är jag hundvakt istället vilket inte gör mig någonting för då slipper jag stressa.

Ikväll ska R och jag ut och äta middag på Olearys här i Köping, jag har varit lite ledsen på grund av att sommarn inte alls blev som vi tänkt oss, tanken var ju att vi skulle till London innan jag börjar jobba men på grund av allt som hände med Mira så fick pengarna till Londonresan istället gå till henne och det kanske inte är en stor grej tycker ni att vara ledsen över men både R och jag såg verkligen fram emot att få komma iväg och göra nå roligt i sommar.

Men nu ska jag iallafall ta mig lite pwo sen bege mig mot gymmet så hörs vi senare.