Okategoriserade

Därför är morgonträning det bästa

Godmorgon!

Hoppas alla mår bra och njuter denna fina lördag, jag sitter just nu i sängen och kollar på lite kläder inne på Nelly men ska strax göra mig iordning för R ska till frissan så jag ska följa med.

Imorse vaknade jag vid halv 8 och drog bara på mig träningskläderna och drog till gymmet för att göra min löpträning, visste ni att bästa tiden på dygnet att träna är just på morgonen och helst på tom mage? Jo det är sant! Tränar du på tom mage eller löptränar som jag gör precis när du vaknar utan att ha ätit frukost så använder din kropp fettet på kroppen som bränsle vilket gör att du bränner mer fett än om du skulle ha ätit innan, tänk bara på att dricka vatten!

Igår så blev det ingen middag för Robin kom hem och överraskade mig med subway istället så vi bestämde att vi tar middagen ikväll istället, igår tog jag mig även ett benpass på gymmet men jag måste verkligen införskaffa mig ett par bättre skor att träna i, helst som jag både kan löpträna i och ha när jag tränar, jag får nämligen så fruktansvärt ont i både smalben och fötterna när jag löptränar av skorna jag har nu och jag vill ju inte råka skada mig så känner att ett par bättre skor är inte helt fel.