Okategoriserade

Han göder mig

Hej på er och godmorgon!

Klockan är snart 8 på morgonen och det är lördag, jag borde egentligen ligga och sova nu men jag blev pigg efter min frukost så nu sitter jag här framför datorn istället.

Idag kommer jag ha en sjukt sjukt sjukt tråkig dag, det är dåligt väder ute och Robin är påväg ner till Göteborg just nu då han och hans kompisar ska på Liseberg och vara där hela dagen, klart att jag också hade velat följa med istället för att sitta hemma men det var endast killar denna gång så nästa gång får jag säkert följa med, kan man ju hoppas på iallafall.

Frukosten idag bestod iallafall av ett glas vattenmelon, känner att jag inte ville ha nå mera än det för igår så kom Robin hem med en hel kasse med onyttigheter till mig som han försökte trycka i mig, det var allt från chips till choklad så jag var ganska mätt en stund där på kvällen men lyckades pallra mig till gymmet och köra ett benpass och även lite löpning, måste fortfarande hitta ett par bättre löparskor som jag kan springa i utan att få ont i smalbenen och fötterna så ska nog fråga R om vi kan åka till Västerås imorgon kanske o se.

Nu ska jag iallafall bara sitta här och kolla Youtube och dricka vattenmelon, kanske tar mig till gymmet senare ikväll också.