Okategoriserade

Idag ska den ut!

Hej alla kära!

Hoppas ni har haft en bra start på denna vecka och att ni har en fin tisdag, själv så håller jag just nu på att tvätta lite kläder och gruvar lite över hur sjutton jag ska göra med akvariet, det är nämligen så att vi har beställt hem 2 nya soffor som kommer nästa vecka så idag ska vi slänga ut den gamla soffan och sen ska vi även ställa i ordning alla möbler så att vi kan börja måla inne i vardagsrummet.

Vi ska nämligen måla om inne i vardagsrummet för jag trivs inte alls med dessa tapeter längre, det är super mörkt enligt mig så vi ska måla om det till vitt och så ska vi ha en fondvägg på den väggen ni ser på bilden och vi har redan hittat tapet så allt är klart, vi ska bara åka och handla det också men tapeten som vi valt får ni se senare hihi.

Någonting som jag fundrar lite över dock är ju som sagt akvariet, som ni ser så har jag tagit ut alla växter ur det men vi måste tömma det och sen även fånga alla fiskar innan vi ens kan rubba på det för akvariet väger en hel del redan när det är tomt och det rymmer ju ändå över 170 liter i det så det kan ni tänka er blir en del vikt.