Okategoriserade

Text eller ej?

Godmorgon alla fina!

Står i köket just nu och funderar på om jag ska dricka lite amino innan gymmet samtidigt som jag har en väldigt ledsen Nala i famnen, hon är nämligen super ledsen för att hon inte får gå in till dom andra hundarna så hon gråter lite just nu men hon ska snart få gå in till dom igen, jag vill bara inte att hon ska vara med dom nr dom äter för då slutar det med att hon äter upp all deras mat haha.

Jag har lite funderingar angående tavlorna som jag la upp igår, jag har väl lite beslutsångest om man säger så så jag tänkte låta er hjälpa mig och bestämma och även låta höra era åsikter om vad ni tycker, det de handlar om är iallafall om jag ska ha text till en tavelgrupp eller bild, slänger in en bild här på dom 3 olika alternativen så kan ni väl kommentera vad ni tycker ser bäst ut.