Okategoriserade

Var ett tag sen+ anmäld och klar

God kväll på er alla underbara!

Det var ett tag sen sist, har haft ganska fullt upp och därför lyst i min frånvaro.

Så vad har jag gjort då? Jo jag har jobbat, umgåtts med sambon och bara vart, det är vad jag har gjort.
Förra veckan så skulle jag vara ledig men det slutade med att jag jobbade 3 dagar, gjorde mig inte så mycket att jag fick jobba dom dagarna då det var kvällspass jag fick, jag tycker bättre om att jobba då, det är lugnare ute och tempot på jobbet ligger på en mer avslappnad nivå.
På dagarna när man börjar klockan 8 kan det vara ganska stressigt och stress är verkligen någonting jag helst ser tillsatt undvika så därför passar det mig bättre att jobba kväll.
Men så förutom att jobba så har jag och Robin umgåtts väldigt mycket, vi har tagit mycket cykelturer och kollat mycket film, en av dagarna åkte vi även till Kolmården och var där nästan en hel dag och bara myste tillsammans med massa djur, mer bilder på det kommer.

En annan rolig sak är att jag har anmält Nala till sin första utställning som blir i Växjö i November så nu har vi 3 månaders träning framför oss och jag är verkligen taggad inför det!

Så det var en lite snabb update om vad som hänt den senaste veckan, hoppas ni andra också haft det bra senaste veckan, nu ska jag bara mysa ner mig i sängen bredvid Robin sen sova så hörs vi imorgon!