Okategoriserade

Göra 3D bryn

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er, själv så mår jag super bra och sitter just nu i soffan och kollar på youtube. Idag är jag ledig vilket är super skönt för då kan jag bara vila och ta tag lite i hemmet, har ganska stökigt här hemma just nu så att städa står högst upp på listan men jag ska också vila och ta det lugnt för imorgon jobbar jag från halv 8 till 21 då jag har delad tur.

Var en snabb sväng till Hemköp med N och hämtade ut 2 paket var av ett av dom var ifrån Eleven som innehöll lite olaplex till mitt hår och även lite brynprodukter.
Ska boka en tid för mina bryn någonstans så jag kan få ordning på dom och jag funderar verkligen på att göra 3D bryn MEN jag är bara så rädd att det ska göra ont så jag vet verkligen inte men bra sugen på att göra det är jag.